Δευτέρα 7 Ιουνίου 2004

PostHeaderIcon Σεισμός στη Λευκάδα


        Ήταν καταπληκτική και extreme εμπειρία αυτή που ζήσαμε πέρσι το καλοκαίρι. Τα μέλη του Συλλόγου, δεν είχαν βρεθεί ποτέ άλλοτε αντιμέτωποι με τέτοιο φαινόμενο. Πέρα από τον σεισμούλη της Αθήνας και τίποτα bungee jumping τα σαββατοκύριακα απ’ τη γέφυρα της Χαλκίδας, τίποτ' άλλο δεν είχαμε ξαναματαδεί. Δυνατές στιγμές! Με την αδρεναλίνη να μουλιάζει το κορμί και την ουρία το βρακί!

        Διασκεδαστικές στιγμές! Κάμποσα μέλη του Συλλόγου βρέθηκαν τσίτσιδα στους δρόμους (για μένα λέω). Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Σ. Χ. στολίστηκε με ιστορικής αξίας μπάζα. Ήταν ωραία! Όταν αργότερα εξιστορούσαμε στο ακροατήριό μας τι τραβήξαμε, λέγαμε με υπερηφάνεια: «ήμουν κι εγώ εκεί!»

        Και το ανέλπιστο δώρο: ορισμένα μέλη του Συλλόγου απελευθερώθηκαν από τον καλοκαιρινό τους βραχνά. Τα σπίτια τους έπαθαν τόσο μεγάλη ζημιά, ώστε δεν θα ξανάρθουν, αφού δεν διαθέτουν τα απαραίτητα κονδύλια για να τα επισκευάσουν!
         Ο Σύλλογος, βέβαια, κατήγγειλλε τα αντισεισμικά δάνεια που ενέκρινε η Νομαρχία για την αποκατάσταση των ζημιών. Δεν θέλουμε να φτιάξουμε τα σπίτια μας, ρε κύριε! Μας ρώτησες εμάς αν προτιθέμεθα να τ’ αποκαταστήσουμε; (Κι αυτός ο σεισμός, μισές δουλειές έκανε!)
   Επιπλέον υπάρχει και μια νέ απειλή: Και τώρα; Τι θα γίνει με τους βέρους Λευκαδίτες που ξεσπιτώθηκαν; Θα τους έχουμε στην Αθήνα; Ελπίζουμε! Ο Θεός είναι μεγάλος (αλλά δεν υποστηρίζει πάντα τη σωστή πλευρά).
 




 

Ετικέτες

Αναγνώστες

Στατιστικά