Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Cave canem



Ο πάρβος ο σκύλος ο φαμελιάρης (parvus canis familiaris) είναι ένα νέο είδος μικρού οικιακού σκύλου, που ευδοκιμεί μόνο στην γαμπροκατάρατον νήσον. Μπορεί να ζήσει σε αυλή, πλάτους 2 θυρών και βάθους μισής, αλλά όχι χωρίς συμπράγκαλα. Στο χώρο του απαιτείται να υπάρχουν, εκτός από μία κλασική απλώστρα γεμάτη, ένα πιθάρι με λουλούδι, ένα ποτιστικό λάστιχο, άλλο λάστιχο του κλιματισμού, ένα ποδήλατο, ένα τραπέζι με περιοδικά και σετ σφουγγαρίσματος, μία σανίδα η οποία όταν βραχεί από τα απόνερα του air-condition γίνεται βρεγμένη σανίδα και, τέλος, μία γλάστρα με φυτό.

Όποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει τέτοιος σκύλος είναι γελασμένος. Επίσης όποιος νομίζει ότι «άμα χωρέσει σ’ αυτό το βεραντάκι ο σκύλος να με χέσεις», είναι πάλι γελασμένος. Ο σκύλος είναι μικρός, πάει τελείωσε! Αλλιώς δεν θα έβαζε ο ιδιοκτήτης το προστατευτικό πράσινο πλαστικό δίχτυ! Διότι για να φοβάται μην του πέσει ο σκύλος έξω από το κάγκελο, σημαίνει απλά ότι χωράει να περάσει μέσα από το κάγκελο. Προφανώς το πάχος του σκύλου είναι μεγαλύτερο από δύο εκατοστά και μικρότερο από είκοσι.



Οι φήμες που κυκλοφορούν, ότι κάποιος περαστικός προσπάθησε με δόλια μέσα και πέτυχε να κλέψει το σκυλί, είναι ανυπόστατες. Το ίδιο, βέβαια, ανυπόστατες είναι και οι φήμες, που λένε ότι οι περισσότεροι αριθμοί φορολογικού μητρώου στη Λευκάδα περιέχουν το 666!


Ετικέτες

Αναγνώστες

Στατιστικά