Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007

PostHeaderIcon Καταλύματα στο νησί που σαπίζουνε τα φύκια


           Μεγάλη απήχηση είχε, ως φαίνεται, η φετινή τουριστική καμπάνια. Οι αρχές της Νήσου που πάσχει από πάρκινσον, έχοντας επιστρατεύσει τα άνθη του απόδημου Ελληνισμού, προσέφερε στην πεινασμένη για αληθινές διακοπές ανθρωπότητα, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για μια ευχάριστη διαμονή.

        Οικοδέσποινες της ποικιλίας Λευκαδία Aurora Australis, λέγεται ότι θα παραλαμβάνουν τους τουρίστες από το Κάστρο (επειδή δεν είναι έτοιμη η υποθαλάσσια) και ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του καθενός, θα τον τακτοποιούν στο αντίστοιχο κατάλυμα. Φυσικά το πρόγραμμα θα αφορά ενήλικες (άνω των 18 ετών, έως και πάρα πολύ άνω των 18 ετών) και εν μέρει θα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
   Ο Σύλλογός μας απέστειλε ευχαριστήριες επιστολές στον Νομάρχη και τον Δήμαρχο αντίστοιχα, γιατί κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν θα είναι τα μέλη του οι μόνοι που θα την έχουν πατήσει για άλλη μια φορά.
   Η Σειομένη Νήσος φέτος θα έχει την τιμητική της. Μεγάλο μάλιστα, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει διάφορες χώρες της Εσπερίας και ειδικότερα έντονα ακούγεται το όνομα της Γηραιάς Αλβιόνος, η οποία έχει αποφασίσει να διακόψει τη συνεργασία της με τη Ζάκυνθο και την Κεφαλλονιά, επειδή το τζατζίκι και οι μπύρες που σερβίρονται στα Σύβοτα έχουν, ως φημολογείται, απαράμιλλη γεύση.

Άρθρα

Ετικέτες

Αναγνώστες

Στατιστικά