Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

PostHeaderIcon Aυτή είναι δουλειά του εξαποδώ ή του εξαποκεί;


     Η διεθνής χριστιανική κοινότητα εξακολουθεί να είναι διχασμένη: ο ανάποδος ανισοσκελής σταυρός είναι αντιχριστιανικό σύμβολο ή απλώς συμβολίζει τον τρόπο του σταυρικού θανάτου του αποστόλου Πέτρου; Μήπως ο σατανισμός έχει ως σύμβολο τον ανάποδο σταυρό, αναστέλλοντας έτσι τους μεσσίες, και τις ψεύτικες θεϊκές σωτηρίες; Μήπως είναι το σημείο επικοινωνίας μεταξύ κόλασης και γης, επειδή το σχήμα του προήλθε από το ξίφος, το σύμβολο της δύναμης, στην κλήση των σκοτεινών δυνάμεων;
     Ουδείς οίδε πλην του μαΐστορος!


     Τον Φεβρουάριο του 2008 ένας πιστός της εκκλησίας των πεφωτισμένων (αλουμινάτοι) αφηγούνταν:
«Πρωτου μισο χρονο πηγα στο Κεμπτεν, μια πολη στην Γερμανια οπου ιδρηθηκε το οτο, που ακομη υπαρχει εκει και βρισκεται κοντα στην πολη Ιγγολντσταντ, οπου ο Ισουητης Βαησχαουπτ ιδρησε τους Ιλλουμινατι, για να συναντηθω με μια ομαδα... Οταν εφτασα στο σπιτι οπου ενεργει αυτη η ομαδα μου ειπαν, πως ο Αρχυμαγος δεν μπορει να συναντηθει τωρα μαζι μου και να ερθω πιο μετα. Λοιπον, τοτε εγω, μια φιλη και ενας ιταλος φιλος μου, ειμαστε ολοι αποκρυφιστες, πηγαμε στην μεγαλη και ξακουστη εκκλησια της πολης. Οταν μπηκαμε μεσα νιωθαμε ολοι αβολα, και ετσι ολη την ωρα κινουμασταν απο το ενα μερος στο αλλο, και συναντησαμε αυτα, μεσα στην εκκλησια. Ο Αγιος της εκκλησιας. Καναμε γρηγορα και τσαπατσουλικα μερικες φωτογραφιες πρωτου μας δουν και μας πεταξουν εξω, γιατι ειναι απογορευμενο να κανεις φωτογραφιες σε αυτην την εκκλησια. Και μια αλλη ξακουστη εκκλησια της γερμανιας ειναι αυτη της Πολης Χαννοβερ, η οποια καηκε αλλα την ξαναφτιαξανε ακριβως οπως ηταν, με τα ιδια συμβολα...»
     Φυσικά, ο εν λόγω ανάποδος σταυρός, εμφανιζόταν χαραγμένος στο δοξαπατρί του πεθαμένου και ήταν το λιγότερο αποκρουστικό πράγμα, στην γενικότερη άγρια εικόνα του.
     Για ορισμένους, λοιπόν, ο ανάποδος σταυρός (το λεγόμενο ανασκελοσταύρι ή τανασκελοσταύρι) συμβολίζει την περ’φάνεια, και δεσπόζει στην ανεξάρτητη συνείδηση σε διαδοχικά στάδια, αλλά ως ενιαίο γεγονός φανερώνει τη δόξα του Σατανά. Αλλά ποιος θα μας απαντήσει στο ερώτημα αν τ’ ανασκελοσταύρι αποτελεί την πιο συγκλονιστική στιγμή της υποστατικής σαρκικής ένωσης μεταξύ της φύσης και της θέλησης;
     Και πάλι λέγω ουδείς πλην του μαΐστορος!
     Από την άλλη πάλι, μπορεί κάποιος να πει μετά βεβαιότητος από που προέρχεται η λέξη εξαποδώς; Από τα έξι πόδια; Από τα έξι κατ' επανάληψη, δηλαδή 666; Από το έξω άποδος, δηλαδή χωρίς πόδια; Από το έξω από δω; Από το «όξωωωω ρεεεεέ!!! όξω ρε περίχαρε!!! Ασπασία αμόλα τα σκυλιά να τον φάνε!!!» του Παπαγιανόπουλου; Από το «έξω από εδώ», δηλαδή, όσο πιο μακριά γίνεται; ‘Η τα «έξ ωά ποδός», που σημαίνουν «έξι αυγά ποδιού», ήτοι ο εξ-ωά-ποδος είναι απλώς ο εξαυγοπόδαρος; Ή όπως δήλωσε κι ο έμπειρος μοναχός Παχώμιος:  «Καλησπέρα οι εν Χριστό αδελφοί. Το όνομα άυτονου είναι εωσφόρος αλλά δεν θέλει να το ακούει γιατί τον θυμίζει, της μέρες που ήταν άγγελος ΚΥΡΙΟΥ είναι αυτός που φέρει το φως. Αδελφέ την ετυμολογία του "εξαποδώ" ή "εξωαποδώ" δεν την ξέρω. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ»
     Ουδείς πλην του μαΐστορος!


     Διότι εις την απολωλυίαν νήσον ανέκαθεν οι μαστόροι ήσαν μαστόροι που τους επιτρέπονται και μερικά λαθάκια. Κι έτσι, αντί να ψάχνεις αυτές τις χαζομάρες, περιορίσου στο να ψάξεις αυτά που πραγματικά έχεις χάσει. Κι αν δεν τα βρεις, τότε κάρφωσε σ’ όποιον βρεις μια καρφίτσα και πες: «Σε καρφώνω εξαποδώ καταραμένε σκατογέννητε και δε θα σε ξεκαρφώσω από εκεί μέχρι να βρω αυτό που ψάχνω. Μέχρι να βρω το ...» κι ύστερα λες αυτό που έχασες. Είναι μαθηματικώς βέβαιον ότι ο καρφωθείς θα φροντίσει να στο φέρει πάραυτα.

Ετικέτες

Αναγνώστες

Στατιστικά