Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

PostHeaderIcon Πεθαίνω για σένα, λα λα λα λα λα!


   Ο Δήμος Λευκάδος έλαβε από τον ΠΑΟΚ πρόσφατα μίαν επιστολή, την οποίαν εμείς αναδημοσιεύουμε αυτούσια:

   «Ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια της νέας διαφημιστικής της καμπάνιας, αποφάσισε τη διάθεση του ποσού των 1.000.000 €, για την ενοικίαση χώρων που εκτελούνται επικίνδυνες και ανθυγιεινές εργασίες (π.χ. ορυχεία, διυλιστήρια, τσιμεντοβιομηχανίες, χαλυβουργικές κ.α.), δημοτικών κοιμητηρίων, βιομηχανιών χημικών και χρωμάτων, παλαιών υδροηλεκτρικών φραγμάτων, Νομαρχιών, κλπ, προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα ενός video clip με τίτλο «Πεθαίνω για σένα, λα λα λα λα λα!». Παρακαλούνται τόσο οι δημοτικοί άρχοντες, όσο και οι ιδιώτες βιομήχανοι να διευκολύνουν το έργο των κινηματογραφικών συνεργείων. Πιστεύοντας ότι, ανεξάρτητα από ποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας μας, η διάδοση του φιλάθλου πνεύματος στη νέα γενιά αποτελεί εγγύηση για την σωματική και πνευματική τους υγεία και ως εκ τούτου είναι καθήκον μας να την προωθήσουμε. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την διευκόλυνση, την οποίαν είμαστε σίγουροι ότι θα μας παρέχετε». Ακολουθεί συνημμένα μια κατάσταση με τις βιομηχανίες, τους Δήμους, τις Κοινότητες και τις Νομαρχίες που έχουν επιλεγεί.

   Ο δημοσιογράφος μας κ. Τζον Λίτλκαπ απευθύνθηκε στο Δήμο Λευκάδος, απ’ τον οποίον λάβαμε την εξής απάντηση δια στόματος ενός αντιδημάρχου:
   «Ο Δήμος Λευκαδίων, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του ΠΑΟΚ, κατόπιν ομοφώνου αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου, διέθεσε επί ενοικίω τον νότιο μαντρότοιχο του Δημοτικού Κοιμητηρίου, έναντι του ποσού των 178.580,32 €, του ΦΠΑ συμπεριλαμβανομένου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως σκηνικό διαφημιστικής βιντεοταινίας, για τον εορτασμό των 83 χρόνων από της ιδρύσεως του ιστορικού αθλητικού σωματείου της συμπρωτεύουσας. Όπως, μάλιστα, τόνισαν οι παράγωγοί της ταινίας, η καταλληλότητα του χώρου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, λόγω της ύπαρξης ακριβώς απέναντι, ποδοσφαιρικού γηπεδικού χώρου 5x5, όπου δεκάδες μικροί Λευκαδίτες αθλούνται καθημερινά. Τα ανωτέρω έσοδα προστιθέμενα με το ποσόν των 1.419,68 €, που είχαμε συμφωνήσει να διαθέσουμε για τον χρωματισμό της μάντρας, μας κάνουν ένα σύνολο 180.000,00 €, το οποίο θα διατεθεί αυτούσια για την μεταφορά των κανονιών από το κάστρο της Αγίας Μαύρας στην είσοδο της πλωτής γέφυρας και την τοποθέτηση των σε ξύλινους κιλλίβαντες».
   Σε ερώτηση του ίδιου δημοσιογράφου μας γιατί η οικονομική απαίτηση του Δήμου προς τον ΠΑΟΚ δεν στρογγυλεύτηκε προς τα πάνω, η απάντηση ήταν: «Λόγω ετήσιου οικονομικού ισοσκελισμού,δεν έπρεπε να υπάρχει πλεόνασμα στο ταμείο, ούτε ένα λεπτό του ευρώ!». 

Ετικέτες

Αναγνώστες

Στατιστικά