Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

PostHeaderIcon Θέλω ψυχο(ραδιοηλεκτρο)λόγο


   Η έλλειψη συντονισμού και επικοινωνίας μεταξύ των διαφόρων ειδικοτήτων τεχνικών έχει επεκταθεί πλέον και στα άτομα του ίδιου συνεργείου. Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και μόνον η παρέμβαση ψυχοραδιοηλεκτρολόγου μπορεί να δώσει τη λύση.
   Στη φωτογραφία βλέπετε μια κλασσική ασυνεννοησία μεταξύ μάστορα και βοηθού! Ο μάστορας, ενώ έδωσε εντολή στον βοηθό του να στερεώσει τη βάση της δορυφορικής τηλεόρασης στον τοίχο, ο ίδιος βαρέθηκε να την τοποθετήσει εκεί και απλώς την ακούμπησε πάνω στη μαρκίζα. Γιατί;
Μήπως γιατί το παράθυρο δεν έχει παντζούρια;
Μήπως γιατί η κεραία δεν βρέχεται;
Μήπως γιατί το πιάτο δεν είναι ορατό απ’ αυτούς που βγαίνουν από την πολυκατοικία; 
Μήπως πρόκειται για πράξη απόγνωσης, ή,
μήπως, όπως λέει κι ο Λόρδος Βύρων περιγράφοντας τον Ανώνυμο Λευκαδίτη Ηλεκτρολόγο:
Μαυριδερός στο πρόσωπο χλωμό το μέτωπό του,
Όπου τα ολόμαυρα μαλλιά και τα πυκνά τον σκιάζαν…
Γλυκιά η φωνή του και πολύ στο φέρσιμο γαλήνιος
Μα ωστόσο γύρω σκόρπιζε πάντοτε κάποιο τρόμο…
Τ’ αγριωπό το βλέμμα του εφόβιζε εκείνον…
Που θα τολμούσε πιο κοντά να πάει να τον ξετάσει….

   Στη φωτογραφία επίσης παρατηρείτε διάφορα κοκομπιλικά καλώδια που βγαίνουν από κάποιες τρύπες του τοίχου, πάνε τη διαδρομή τους και ξαναμπαίνουν σε μια άλλη τρύπα, σαν τους καλόγερους στα αχανή μοναστήρια του Αγίου Όρους, που πηγαινοέρχονται στα κελιά τους. Αυτή η κατασκευή, απ’ ότι φαίνεται, έγινε για να ξεκουράζονται τα σπουργίτια απ’ το διαρκές φτερούγισμα. Ο καλλιτέχνης ηλεκτρολόγος, ως νέος Αττίκ, λατρεύει να βλέπει τα πουλιά στα καλώδια, γιατί του θυμίζουν νότες στο πεντάγραμμο (πες πουλιά κολλημένα στον τοίχο, καλύτερα!)

Άρθρα

Ετικέτες

Αναγνώστες

Στατιστικά