Σάββατο 2 Μαΐου 2009

PostHeaderIcon Η ζωή στο δρόμο



   Θεμελιώδες παραμένει ακόμα το ερώτημα «η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα». Και όσο δεν αποφασίζει η ανθρωπότητα να δώσει μια οριστική λύση στο θέμα αυτό (ορίζοντας ας πούμε ότι η πρώτη κότα φύτρωσε ή το πρώτο αβγό έπεσε απ’ το διάστημα), τόσο θα πληθαίνουν τα παραδείγματα και θα βαθαίνει η κρίση μεταξύ των μη ομονοούντων, πλέον, ανθρώπων.
   Μπασκέτα στην κολώνα ή κολώνα στο στεφάνι, λοιπόν; Η οικονομία του χώρου και η έλλειψη χώρων άθλησης έχουν ωθήσει τους νεαρούς Λευκαδίτες να δίνουν ευφάνταστες λύσεις ώστε να εξασφαλίσουν σώμα υγιές (έλα, εντάξει και του νου).
   Η ιδέα είναι απλή και ιδιοφυής. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί είναι όταν, κατά τη διάρκεια ενός ντέρμπι καλαθοσφαίρισης μεταξύ δύο σοκακιών χρειαστεί να επέμβουν οι εναερίτες της δεη για να αποκαταστήσουν κάποια βλάβη στο ηλεκτρικό δίκτυο. Δυστυχώς στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί να πιάσουν τη διαδρομή από λίγο πιο ψηλά απ’ ότι σε άλλους στύλους.

   Στο βάθος, επίσης, παρατηρείτε ένα μεθυσμένο καλώδιο, το οποίο εξέρχεται ενός τοίχου του 1ου ορόφου και προκειμένου να μην προκαλέσει φθορά στο λαμαρινένιο στέγαστρο, ακολουθεί μια ορειβατική πορεία για να καταλήξει ασύνδετο δίπλα στο ρολόι της δεη.
   Τέλος εντυπωσιακό και ουχί ευκαταφρόνητο είναι και το κοκομπιλικό κάγκελο του 1ου ορόφου, που προστατεύει τους δυστυχείς και ανυποψίαστους ενοίκους, μην τυχόν πέσουν στο σοκάκι, σε περίπτωση που διαπεράσουν κατά τύχη τον τοίχο, εν μέσω μιας κρίσης υστερικού πανικού, σε ένα σεισμό, τύπου 2003.

Άρθρα

Ετικέτες

Αναγνώστες

Στατιστικά